Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot Zaamslag, bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 22-08-2020, 12.57 uur
Auto in de sloot Zaamslag, bestuurder onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - In de Veerstraat in Zaamslag ontdekten surveillerende agenten rond middernacht een auto die de sloot naast de weg was ingereden. De bestuurder stond naast de auto en verklaarde al meteen dat hij schrok van de lichten van een hem tegemoetkomende auto.


Terwijl de man, een 43-jarige inwoner van de gemeente Hulst, zijn verhaal deed aan de agenten, roken zij een alcoholwalm. Ook werd door de agenten een henneplucht waargenomen, dus vroegen zij de man een blaastest en een speekseltest te doen. De bestuurder blies een ‘F’ (Fail) op de alcoholtester en de speekseltest gaf aan dat hij onder invloed was van THC.

De man is meegenomen naar het bureau en moest daar een bloedmonster laten afnemen door een GGD-arts. Dat wordt opgestuurd naar het NFI zodat onderzocht kan worden in hoeverre de man uit Hulst onder invloed van drugs was. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en ook kreeg hij een rijverbod van 24 uur. Zijn auto is uit de sloot gesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (24-8-2020 om 07:13)
Man wat ben je ongelukkig als je dit leest wat jij gebruikt van die rommel zoekt een mogelijkheid die er is om daar van af te komen om verder gezond door leven te gaan
Cookie-instellingen beheren