Weerbericht:
Vandaag grijs, meest droog. Donderdag bewolkt en wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rijbewijs ingevorderd na reeks verkeersovertredingen

Toegevoegd: 22-08-2020, 13.01 uur
Rijbewijs ingevorderd na reeks verkeersovertredingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Vrijdag rond 17.20 uur is het rijbewijs ingevorderd van een 36-jarige man uit Burgh-Haamstede. Hij maakte verschillende ernstige verkeersovertredingen op de Oost Westweg ter hoogte van Kamperland.


Agenten zagen dat de man verschillende keren inhaalde terwijl een dubbele doorgetrokken streep op de weg duidelijk aangeeft dat dit niet mag. Ook reed hij met een snelheid van rond de 190 kilometer per uur over de weg en was hij aan het bumperkleven.

Niet alleen vorderden de agenten het rijbewijs van de man is, ook is aan het CBR gevraagd om onderzoek te doen of de man nog wel geschikt is om een rijbewijs te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (24-8-2020 om 07:32)
Nou het antwoord of hij geschikt is om een auto te besturen is duidelijk NEE. Als hij snel van A naar B wil zal hij een vliegbrevet moeten halen. Maar alle gekheid. Deze man moet van de weg.
Wim (24-8-2020 om 07:08)
Dat zijn geen kleine verkeersovertredingen zo,n persoon hoort niet meer in een auto te rijden gevaar voor een ieder die hem tegen komt op de wegen.
Peter (22-8-2020 om 14:01)
Heb hem zien rijden, was idd lekker bezig ja. En nee dit heeft niks met gsm’s te maken maar gewoon met hufterig gedrag.