Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Motorrijder aangehouden met alarmrevolver op zak

Toegevoegd: 22-08-2020, 13.05 uur
Motorrijder aangehouden met alarmrevolver op zak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagochtend vroeg werd een vuurwapen in beslag genomen van een 43-jarige man uit Oudenbosch. De man werd in Vlissingen gecontroleerd.


Surveillerende agenten controleerden een man in de Lammensstraat in Vlissingen. Hij zat op een motor. De man bleek geen identiteitsbewijs bij zich te hebben, daarom wilden de agenten de man oppervlakkig aan zijn kleding onderzoeken om te kijken of hij iets bij zich had waaruit bleek wie hij was. De man gaf toen aan dat hij een vuurwapen bij zich had, dat hij geen gekke dingen ging doen en netjes zou meewerken aan de bevelen die de agenten hem gaven.

Het wapen is in beslag genomen en de man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd een verklaring van hem opgenomen, daarna is de verdachte in verzekering gesteld. De man deed afstand van het wapen.

Uit onderzoek bleek het te gaan om een alarmrevolver. Tegen de avond mocht de aangehouden verdachte het cellencomplex weer verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren