Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Duitser onder invloed van de weg bij Kerkwerve

Toegevoegd: 23-08-2020, 10.23 uur
Duitser onder invloed van de weg bij Kerkwerve
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KERKWERVE - Een Duitse beginnend bestuurder belde in de nacht van zaterdag op zondag de politie omdat hij met zijn auto in een naast de Heuvelsweg in Kerkwerve gelegen bosschage terecht was gekomen.


Hij vertelde dat zijn auto total loss was, omdat hij moest uitwijken voor een overstekende haas. Er was gelukkig niemand gewond geraakt bij het ongeval. Surveillerende agenten waren snel ter plaatse.

De bestuurder, een 20-jarige Duitser uit Pulheim, moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij alcohol had gedronken. De man is meegenomen naar het bureau om een ademanalyse te doen. Hij blies 425 ug/l. Dat houdt in dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd door de politie.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ kom allemaal feesten (25-8-2020 om 14:24)
Als er weinig gepakt worden en weinig verongelukken dan rijden er relatief weinig mensen dronken toch? Simpele wiskunde!
Rini (25-8-2020 om 11:54)
En jawel hoor het is weer eens de schuld van: alle Duitsers, de toeristen, de horeca en de politie. Wel eens nagedacht over iets wat “eigen verantwoordelijkheid” heet? En “niet iedereen over een kam scheren”? Gelukkig zijn Nederlanders wel altijd braaf in het buitenland toch? Lekker als Nederlander vechten op Chersonissos en Ibiza telt dan ook niet mee!!
Kom allemaal feesten in Zeeland (24-8-2020 om 14:05)
Het aantal drankverslaafden dat gepakt wordt bij een controle is zeer klein t.o.v. het totaal aan bezopen bestuurders, het aantal dat crashed nog veel kleiner. Men mag dusstellen dat het aantal zatte bestuurders enorm is. Ik dank dan ook de horeca die deze lieden zwaar overschenkt.
Do you know ? They don't care (24-8-2020 om 11:12)
toch maar goed dat alle toeristen hier mogen komen zuipen van de veiligheidsregio
Wim (24-8-2020 om 06:52)
Wat een zielig mannetje wat denkt die Duitser ze geloven me toch wel hier in Nederland.
Cookie-instellingen beheren