Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Poortvliet, één gewonde

Toegevoegd: 24-08-2020, 18.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - Bij Poortvliet is maandagmiddag een automobilist van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen en gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 16.20 uur plaats op de Bram Groenewegeweg. Waardoor de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor is niet bekend. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te halen en af te voeren. Het voertuig raakte beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (25-8-2020 om 10:33)
Dat is trouwens een wel een hele gave (en razendsnelle) Mercedes. Hoop voor de eigenaar dat die niet al te ernstig beschadigd is.
Cookie-instellingen beheren