Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee ongelukken op N59 bij Nieuwerkerk

Toegevoegd: 24-08-2020, 19.27 uur
Door: Tim Koster

NIEUWERKERK - Maandag heeft er in Nieuwerkerk aan het einde van de middag een kop-staart botsing plaatsgevonden met vier voertuigen. Drie van de voertuigen moesten worden weggesleept, ten minste één persoon is gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de Rijksweg (N59) bij Nieuwerkerk. Door nog onbekende oorzaak kwamen de vier voertuigen met elkaar in botsing. Twee met spoed ter plaatse gekomen ambulanceteams hebben meerdere van de betrokken personen nagekeken. Ten minste één van hen is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het overige verkeer kon het ongeluk via de andere rijbaan passeren. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om drie van de betrokken voertuigen weg te slepen.

Rond 18.40 uur gebeurde er 700 meter verderop op de N59 nog een ongeluk waarbij drie voertuigen betrokken waren. Niemand raakte gewond, wel moesten er twee voertuigen weggesleept worden. De politie heeft hier één persoon afgevoerd naar een politiebureau na het afnemen van een drugstest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (25-8-2020 om 10:41)
Heerlijk toch altijd weer: die fantastische zomers in Zeeland met zijn eeuwige toeristen, ook goed voor de verkeersveiligheid, dit is weer het zoveelste voorbeeld. En toch nog veel plannen voor het bouwen van nog meer toeristenhokken. Misschien eens na gaan denken dat dit nog meer autoverkeer veroorzaakt, maar ja, ook hier zullen de euro’s en de geldzucht van de recreatiecriminelen het winnen van de overlast en verkeersveiligheid, met behulp van gemeenten en provincie.
Cookie-instellingen beheren