Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel vanwege zware windstoten

Toegevoegd: 24-08-2020, 23.41 uur
Code geel vanwege zware windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor Zeeland code geel afgekondigd vanwege de kans op zware windstoten. De waarschuwing geldt vanaf dinsdagavond.


Volgens het KNMI is er kans op zware windstoten rond de 75 km/u, aan het einde van woensdagnacht en woensdagochtend tot 85 km/uur, aan de kust tot 95 km/uur. Woensdagmiddag neemt de wind af.

De meteorologen laten weten dat het verkeer en buitenactiviteiten hinder kunnen ondervinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nobel (26-8-2020 om 14:54)
Misschien zou het helpen om de verwachte windsterktes weer gewoon in Beaufort te gaan opgeven ? Ik denk dat dit meer mensen aanspreekt dan 75 Km/u.
@ kleurenblind (26-8-2020 om 07:56)
.... Uw punt is niet echt duidelijk. Toch bedankt
Ik ben kleurenblind, en nu ?! (25-8-2020 om 10:26)
Daar heb je weer een overheid met hun regenboog kleurtjes. Vroeger hadden we nog scholing gahad en konden we moeilijke dingen zoals kilo-meter-per-uur gewoon begrijpen, Tegenwoordig doen we het met kleuterkleurtjes want anders snappen we het zeker niet ? Man man wat zijn we afgegleden met dat "kennis" economie plan..