Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 53 km

Auto te water langs Westhavendijk Wilhelminadorp

Toegevoegd: 26-08-2020, 00.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Langs de Westhavendijk bij Wilhelminadorp is dinsdagavond een personenauto te water geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 21.30 uur plaats. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam met zijn auto in het water terecht. Alle inzittenden konden zelfstandig uit de auto klimmen en stonden bij aankomst van de hulpdiensten op de kant.

De ambulancedienst heeft de bestuurder nog onderzocht op letsel, maar deze raakte niet gewond. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto uit het water getakeld en weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (27-8-2020 om 08:58)
Ik kan de mensen die deze weg erg gevaarlijk vinden, het advies geven neem eens een paar rijlessen op deze weg want bij normaal gebruik is deze weg niet gevaarlijk. Vroeger moest je om hier een auto te passeren de gras kant in , en met 60 km per uur is deze weg prima te berijden.
Adam (26-8-2020 om 14:25)
Ik lees al twee reacties gevaarlijke weg...ik rij er elke dag maar als je gewoon kan autorijden en bij tegenliggers even wat langzamer gaat dan de 60km/u is er echt niks aan de hand...
Boris (26-8-2020 om 09:59)
Ik blijf t zeggen . Een gevaarlijke rotweg zonder een vangrails!
jan (26-8-2020 om 09:13)
zat hij te bellen? maar dan nog. kom daar vaak. die weg is ontzettend gevaarlijk. smal. begrijp echt niet waarom de vangrail niet gewoon is doorgetrokken. moeten er eerst nog meer mensen verdrinken??
Cookie-instellingen beheren