Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee keer gaslekkage in Schoondijke

Toegevoegd: 26-08-2020, 08.33 uur
De brandweer is zowel maandag als dinsdag uitgerukt voor een gaslek in Schoondijke.
De brandweer is zowel maandag als dinsdag uitgerukt voor een gaslek in Schoondijke.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - De brandweer is zowel maandag als dinsdag met spoed uitgerukt voor een gaslek in Schoondijke. In beide gevallen was er tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding beschadigd geraakt.


De eerste melding werd maandag gedaan rond 13.25 uur aan de Koningin Julianastraat. Volgens de brandweer werd hier tijdens graafwerkzaamheden een gaslucht geroken. Er zijn metingen uitgevoerd waarna de situatie is overgedragen aan de netbeheerder, Enduris.

Een dag later, dinsdag, werd er rond 15.30 uur opnieuw melding gemaakt van een gaslekkage. Deze keer aan de Willemsweg. Hier was volgens de brandweer de gasleiding beschadigd geraakt door graafwerkzaamheden. Nadat de situatie was veiliggesteld is ook dit incident overgedragen aan Enduris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (26-8-2020 om 09:55)
Toch maar afvragen of de machinist en grondwerker vakbekwaam zijn voor deze graafwerkzaamheden. Levensgevaarlijk!
Cookie-instellingen beheren