Weerbericht:
Af en toe (mot)regen. Morgen overdag droog en af en toe zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Overleden surfer stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 26-08-2020, 12.04 uur
Het politie-onderzoek is inmiddels afgerond.
Het politie-onderzoek is inmiddels afgerond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De surfer die gisteren overleed bij het Grevelingenmeer bij Scharendijke, is door een natuurlijke oorzaak overleden. Dat meldt de politie na onderzoek.


Rond 16:55 uur ontvingen de hulpdiensten de melding van een surfer in de problemen in de buurt van de Brouwersdam. Hierop werden onder meer de KNRM en de reddingsbrigade op pad gestuurd. Strandwachten van de Ouddorpse reddingsbrigade haalden de surfer samen met omstanders uit het water met behulp van een zogeheten rescueboard. Hij werd nog gereanimeerd maar overleed ter plekke.

De politie laat weten dat het onderzoek inmiddels is afgesloten en dat het lichaam van de watersporter is vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saluut (26-8-2020 om 15:53)
Een gevalletje patrick swayze in point break. Waarschijnlijk is deze man overleden tijdens een van zijn favoriete bezigheden, naar mijn mening een betere manier dan opgesloten wegkwijnen in een bejaardenhuis.
Marja (26-8-2020 om 14:25)
Wat een vreselijk droevig bericht om zo tijdens je geliefde sport te overlijden Gecondoleerd voor de familie en nabestaanden en heel veel sterkte met dit smartelijk verlies dragend te maken