Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Bestelbus in beslag genomen, 2 arrestaties

Toegevoegd: 26-08-2020, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanmiddag in Goes twee personen aangehouden die zich bevonden in een bestelbus waarin mogelijk drugs lag.


De witte Nissan Interstar werd aan het begin van de middag onderworpen aan een controle bij de Kandtweg, parallel aan de Nansenbaan. Er kwamen meerdere politie-eenheden ter plekke en de aanwezige agenten deden kogelwerende vesten aan. De Kandtweg, waaraan het Goese crematorium is gevestigd, werd vanwege het incident tijdelijk volledig afgesloten.

Ter plekke zijn twee verdachten aangehouden. Zij zijn naar Torentijd in Middelburg gebracht. De politie vermoedt dat er drugs in de bestelbus liggen en daarom is het voertuig in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie hoopt later meer informatie te kunnen verstrekken.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard van de Sande (27-8-2020 om 01:03)
Dit zal vast niet voor de Goese markt zijn geweest! #Opsluiten die handel
Cookie-instellingen beheren