Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal dichte mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij schietpartij in Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2020, 18.51 uur - Update: 26-08-2020, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een woning in het centrum van Middelburg is vanavond een vrouw neergeschoten. Er is ter plaatse één verdachte aangehouden.


Rond 18.20 uur werd er melding gemaakt van het schietincident in de woning aan de Burggang. Direct werden diverse politie-eenheden, twee ambulancesteams en een traumahelikopter opgeroepen. Agenten wisten al snel een mannelijke verdachte aan te houden. Hij werd op straat geboeid. De man kreeg bewijszakken om zijn handen, vermoedelijk om uit te kunnen zoeken of hij al dan niet recentelijk geschoten heeft.

Volgens de politie is het slachtoffer een vrouw. Ze had volgens een woordvoerder ernstig letsel maar meer details hierover zijn er nog niet. De vrouw bevond zich op de eerste etage van een woning. De brandweer kwam ter plekke met een ladderwagen. Hiermee is het slachtoffer uit de woning gehaald en per ambulance naar de Markt gebracht. Daar was in de tussentijd de traumahelikopter geland.

Rond 19.20 uur is de gewonde per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis buiten de regio. De politie heeft de omgeving rondom de woning afgezet met linten en de recherche doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ha (30-8-2020 om 15:07)
@Peter Valt mij de laatst tijd,opvalt dat men geen mening kan geven zonder BLM of wat dan ook erbij te halen.. Een mening hebben is prima!!.
Peter (29-8-2020 om 22:44)
Jahoor Piet Hopmans, dus als je tegen racisme bent ben je, volgens u, automatisch een groenlinkse PVDA’er die DENK stemt? Ik stem al jaren B L A N C O hoor. En sinds wanneer is racisme iets goeds? Ik mag hopen dat de meeste zich realiseren dat het plaatsen en uiten van racistische opmerking gewoon strafbaar is bij wet! En dat zijn niet bepaald “fopstrafjes”. Dus bij deze!
zo is dat (29-8-2020 om 12:23)
@ Mijn mening, daar ben ik het helemaal mee eens. Je hebt alleen een wapen op zak als je weet het ooit eens te gaan gebruiken. Helaas voor deze ´weerloze´vrouw.
Mijn mening (28-8-2020 om 00:48)
Hoe je het ook wendt of keert, als je met een vuurwapen loopt dan spoor je gewoon niet!! Ik zeg poging tot doodslag met voorbedachte rade.
Piet Hopmans (27-8-2020 om 18:28)
Hier maar niks meer over plaatsen want dan ben je een racist volgens onze aanbidders ven BLM en de knuffelaars van dat volk Gr Links D66 en PVDA en Denk
De enige echte (27-8-2020 om 17:21)
@emergo Heb je onder een steen gelegen de laatste 20 jaar? Zeker de laatste 3 weken alleen maar schiet en steek partijen / rellen. Jij bent oorzaak van dit probleem door het niet te erkennen. Maar pappen en nathouden houdt op en duur een beetje op, nu het duidelijk is dat het al 30 jaar niet werkt.
Cookie-instellingen beheren