Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer en politie ingezet na grap met gaskanon

Toegevoegd: 27-08-2020, 12.06 uur
De brandweer heeft de gasslang losgekoppeld.
De brandweer heeft de gasslang losgekoppeld.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Bewoners van Grijpskerke zijn vanochtend gewekt doordat iemand een grap had uitgehaald met een gaskanon. De grap liep wel wat uit de hand want uiteindelijk werden de politie en de brandweer ingeschakeld.


Het knal-apparaat was vanochtend vroeg neergezet bij de deur van een pasgetrouwd stel aan de De Keijzerstraat. Omwonenden werden wakker en nadat tevergeefs was geprobeerd om het kanon uit te schakelen werd de politie ter plaatse gestuurd.

Toen ook agenten het niet lukte om het knallen te laten stoppen werd even voor 07.00 uur de vrijwilligers van de brandweerpost Oostkapelle opgeroepen. Die hebben de slang van het kanon losgekoppeld en vervolgens de gasfles leeg laten lopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (27-8-2020 om 12:54)
@loes, denk niet dat het hier om een feestje ging maar meer om 1 of andere mafkees die lollig dacht te zijn en een grapje met het pas getrouwde stel uit wou hallen...
jan (27-8-2020 om 12:48)
jammer voor jullie. maar dat mag zonder vergunning van zon op (06.44) tot zon onder (20.40) in dit geweldige land. en daar gaat helaas geen enkele gemeente wat aan doen
Loes (27-8-2020 om 12:31)
En dat op de vroege ochtend, dat kun je niet zomaar maken als je een feestje heb, hebben andere daar niets mee van doen bovendien voor 7 uur moet je niet eens lawaai maken.