Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Onderzoek schietpartij Middelburg in volle gang

Toegevoegd: 27-08-2020, 16.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het forensische onderzoek in de woning waar gisteravond in Middelburg een vrouw werd neergeschoten is nog altijd in volle gang.


Rondom het huis waar de schietpartij plaatsvond zijn vanmiddag zwarte schermen geplaatst. Ook is een aanhangwagen van de afdeling forensische opsporing van de politie naar de plaats delict gebracht. In de Burggang staan diverse busjes van de recherche.

Politiemensen houden het pand buiten de wacht, binnen zijn forensisch onderzoekers al de gehele dag bezig met sporenonderzoek. Ook gisteravond werd al sporenonderzoek gedaan. De recherche krijgt vanmiddag hulp van twee medewerksters van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

De politie maakte eerder vandaag bekend dat de aangehouden verdachte een 26-jarige man uit Domburg is. Hij zou een relatie hebben gehad met het 21-jarige Middelburgse slachtoffer. Gisteren werd rond 18.20 uur melding gemaakt van het schietincident. Agenten wisten de man al snel aan te houden. De vrouw werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren