Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 53 km

Schade bij aanvaring op Veerse Meer

Toegevoegd: 28-08-2020, 10.19 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een aanvaring op het Veerse Meer is vanochtend ter hoogte van Vrouwenpolder materiële schade ontstaan. Er is niemand gewond geraakt.


Aan de zijde van de Veerse Dam ontstond rond 08.30 uur nabij boei VM95 een aanvaring tussen twee motorboten. Enkele minuten later werd de KNRM-reddingboot Oranje van het station Veere opgeroepen om poolshoogte te gaan nemen.

Eénmaal ter plekke is de reddingboot langszij gegaan. De redders hoefden weinig te doen. De politie is nog wel ter plaatse gekomen om verklaringen van de betrokkenen op te nemen. Rond 09.45 uur konden de opgeroepen agenten ook weer met vervolg.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren