Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

HVZeeland.nl slecht bereikbaar door storing Delta

Toegevoegd: 28-08-2020, 14.24 uur - Update: 28-08-2020, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl ondervindt hinder van de grote storing waarmee Delta al uren te kampen heeft. De website is niet tot slecht bereikbaar.


De storing veroorzaakt onder meer problemen met internetverbindingen, digitale televisie en telefonie. Ook zijn verschillende websites dus onbereikbaar. Niet alleen HVZeeland.nl is slechter bereikbaar, ook kan in de gemeente Middelburg niet gepind worden in parkeergarages. Verder meldt ook het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) problemen.

Delta laat weten dat de storing wordt veroorzaakt door een "enorm grote DDoS-aanval". Een DDoS-aanval is een cyberaanval waarbij een groot aantal dataverzoeken worden verstuurd om zo servers plat te krijgen. Het bedrijf zegt keihard te werken aan een oplossing. Wanneer de problemen weer helemaal voorbij zullen zijn, valt echter nog niet te zeggen, zo meldt Delta.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (28-8-2020 om 21:49)
Ziehier wat het gemak van alles bij 1 provider geeft ik ben voor spreiding
Dethoner gespierdehulk (28-8-2020 om 20:17)
Delta zal het geen tijd worden dat er beter beveiliging komt ano 2020 is het wel vereist julie zullen het toch beter moeten weten
lhj kaiser (28-8-2020 om 19:34)
even geen internet ? nou de wereld vergaat intussen echt niet,al blijkt dat niet te zien aan de reacties
WalterG (28-8-2020 om 16:35)
Een halve dag nodeloze ellende hier. Mijn modem krijgt plots geen IP nummer meer. Status pagina modem geeft geen antenne signaal aan. TV signaal is in orde. Teletext Omroep Zeeland geeft (nog) geen info. Omdat het signaal hier zwak is / was zit er een speciale Hirschmann 10 dB / 6 dB internet versterker tussen, extra gain zowel voor ontvangst als feedback signaal. Dan de groene coax direct op het modem (Delta techneuten truc, sla alle verdelers en tussen kastjes eens over) ==> het werkt wel. Die versterker geef ik dus de schuld. Testen met CAI-analyser: die mankeert niets, werkt gewoon in twee richtingen. Wat nu?? Ondertussen komt "de aap uit de mouw". Het is geen locaal probleem alhier. Shit...... zonde van alle tijd.
Rob (28-8-2020 om 14:36)
In Vlissingen heb ik weer internet en vaste telefoon na storing vanaf 10:00