Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gecrashte auto bestuurd door 15-jarige jongen

Toegevoegd: 28-08-2020, 16.05 uur
De jongen werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.
De jongen werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De auto die vanochtend bij de Landbouwweg bij Ritthem in een sloot belandde werd bestuurd door een 15-jarige jongen uit Vlissingen. Dat meldt de politie.


De joyrider belandde rond 10.30 uur met een Renault Clio in een vrijwel droge sloot naast een stoppelveld bij de Landbouwweg. Ambulancemedewerkers ontfermden zich ter plekke over de gewonde jongeman. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de personenauto getakeld. De politie laat weten dat de minderjarige uiteraard geen rijbewijs had en dat de auto van een familielid was. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (2-9-2020 om 18:40)
Wel wat overdreven reacties hier. Hij is natuurlijk wel fout bezig geweest, maar om hem dan afschuwelijk tuig e.d. te noemen vind ik wel wat ver gaan. Laat de kinderrechter maar uitmaken wat voor straf bij deze overtreding past. De mensen die hier reageren doen toch ook wel eens wat fout, meem ik aan?
Izaak (30-8-2020 om 19:22)
Wetten die zijn overtreden: Artikel 310 Wetboek van Strafrecht; diefstal Artikel 7 Wegenverkeerswet; joyriding Artikel 110 Wegenverkeerswet; minimumleeftijd besturen motorrijtuigen Wat een afschuwelijk tuig, onmiddellijk overbrengen naar HALT of Torentijd. Het is onduidelijk of de ouders actie zullen ondernemen, dus hoop ik van harte dat de politie het overneemt. Zulke dingen horen niet onbestraft te blijven.
Gerda Havertong (30-8-2020 om 17:32)
De school dient deze 'jongeman' normen en waarden bij te brengen aangezien deze ontbreken. Om iemand anders zijn bezit te ontvreemden en moedwillig het leven van andere mensen in gevaar te brengen is absurd. Ik hoop dat de politie deze jongeman in de gaten zal houden aangezien hij geen respect heeft voor het leven van andere mensen door moedwillig risico's te nemen. Mijn zoon zou zeker niet bevriend mogen zijn met deze knul. De politie heeft een signalerende rol doordat raddraaiers in de cel belanden. Na het uitzitten van de straf houdt de reclassering de ontwikkeling in de gaten. Suriname heeft er inderdaad niet veel mee te maken Peter. Ik hoop althans niet dat het gaat om Surinaams gebroed. Mvg
Karel Pikhaar (30-8-2020 om 09:43)
Dat krijg je er van als je je kind niet opvoed. laat de ouders zelf maar opdraaien voor de kosten, ook die van de berging natuurlijk.
Peter (29-8-2020 om 22:38)
Haha Gerda, sinds wanneer heeft “school” een “opvoedkundige taak”? Net zo min als dat “het leger” of de Politie dat hebben... En Suriname? Wat heeft dat er nou weer mee te maken? Dit is gebeurt in Nederland hoor....
leida (29-8-2020 om 15:04)
Zal je jong maar wezen die zoiets flikt....zou daar toch even een zeer spartaans gesprek mee hebben. En of tie nu geen geld heeft , kan in termijnen altijd terug betaald worden op latere datum.
Cookie-instellingen beheren