Weerbericht:
Wisselend bewolkt en geregeld buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Limburger veroordeeld voor seks met meisje (14)

Toegevoegd: 28-08-2020, 19.08 uur
Limburger veroordeeld voor seks met meisje (14)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 36-jarige D. S. uit Kerkrade een celstraf van 450 dagen waarvan 295 voorwaardelijk opgelegd vanwege seks met een nog maar net 14-jarig meisje uit de gemeente Sluis.


S. leerde het meisje kennen in Maastricht en tussen S., zijn echtgenote en het meisje ontstond een zekere band. Soms bleef ze ook bij hen thuis logeren. Toen het tussen S. en zijn echtgenote even niet goed ging, reed hij naar Sluis en boekte hij daar een hotel. In het hotel had hij diverse keren seks met het meisje. Een medewerker vond het vreemd dat een jong meisje en een (ten opzichte van haar) oudere man in het hotel waren. Zij zocht daarom contact met de moeder van het meisje en zo kwam er een einde aan de escapades van S.

De Limburger werd aangehouden en verdween vijf maanden in voorarrest. Het onvoorwaardelijke deel van de opgelegde straf is gelijk aan het voorarrest. S. moet het meisje ook nog een schadevergoeding van 2.560 euro (inclusief 2.500 euro smartengeld) betalen en ook moet hij zich melden bij de reclassering.

Het Openbaar Ministerie (OM) had een gevangenisstraf van 154 dagen plus 146 dagen voorwaardelijk geëist. Daarnaast had het OM een taakstraf van 200 uur gevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (29-8-2020 om 18:05)
De bezem uit de kast halen Terneuzen, wat dacht je van voor een vuurpeloton zetten als mijn dochter was geweest had, ik hem zelf heel erg langzaam zijn ballen eraf geknepen daarna zou hij zijn eigen graf mogen graven om vervolgens levend te worden begraven zijn ouders zouden dan ook dit beeld krijgen
Terneuzenaar (29-8-2020 om 13:07)
@Peter P. deze week is er toevallig een pedo partij goedgekeurd in Den Haag. Nederland is ziek en in mijn ogen moet de bezem eens uit de kast gehaald worden.
Peter P. (29-8-2020 om 10:49)
Zo, die heeft weer 5 maanden op onze kosten geleefd, nog wat betalen en meneer is weer klaar. Echte gevangenisstraf heeft hij niet gehad zonder veroordeeld te zijn. Weer een lachertje van de Nederlandse staat/rechtspraak. Er zijn landen waar ze betere straffen voor pedofielen hebben, of mag dit woord niet meer gebruikt worden? Belachelijk allemaal in dit rotland.
ger (29-8-2020 om 07:52)
jammer van de lage straf, en zoals ik al eerder reageerde castratie is nog een te lage straf voor dit soort tuig