Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding overval woning Sint Jansteen

Toegevoegd: 29-08-2020, 07.24 uur - Update: 29-08-2020, 10.32 uur
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - De politie onderzoekt een melding van een overval vanochtend op een woning in het Zeeuws-Vlaamse Sint Jansteen.


De overvalmelding werd rond 05.50 uur gedaan vanuit een vrijstaande woning aan de Vinkebroekestraat, buiten de bebouwde kom. Na de melding gingen diverse politie-eenheden ter plekke, waaronder ook een hondengeleider. De hondengeleider zocht met diensthond Rex in de omgeving van de woning.

De straat is inmiddels afgezet. Volgens een politiewoordvoerster wordt momenteel uitgezocht wat er precies is gebeurd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Meer details zijn nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jorin de Sgrijver (29-8-2020 om 14:39)
Waar gaat het toch heen ? Niet te bevatten dit
Cookie-instellingen beheren