Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vermist meisje (11) mogelijk in omgeving Goes

Toegevoegd: 29-08-2020, 10.32 uur
Vermist meisje (11) mogelijk in omgeving Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een 11-jarig meisje dat sinds gisteren wordt vermist vanuit Tilburg. Mogelijk verblijft het kind nu in onze provincie.


De politie meldt dat het meisje sinds gisteren 19.30 uur wordt vermist vanaf het Wagnerplein in Tilburg. Mogelijk verblijft ze nu in Goes of omgeving en daarom is haar signalement ook hier verspreid. Omroep Brabant meldt dat de politie ervanuit gaat dat het meisje zelf is weggelopen maar dat men zich wel zorgen maakt.

Ht meisje heeft een donkere huidskleur en lang haar. Ze droeg ten tijde van de verdwijning een jas met panterpatroon. Verder had ze een zwarte joggingbroek aan. Het meisje draagt oranje sokken en witte gympen met daarop roze strepen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren