Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel weer open na storing

Toegevoegd: 29-08-2020, 13.35 uur - Update: 29-08-2020, 13.42 uur
Westerscheldetunnel weer open na storing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een technische storing heeft er vanmiddag voor gezorgd dat de Westerscheldetunnel (N62) zo'n 40 minuten lang gestremd was in beide richtingen.


Van de technische storing werd kort na 13.00 uur melding gemaakt door de Westerscheldetunnel. Zowel de Oostbuis (richting Zuid-Beveland) als de Westbuis (richting Zeeuws-Vlaanderen) gingen meteen uit voorzorg dicht.

In eerste instantie leek het erop dat de tunnel rond 13.30 uur weer volledig open zou kunnen maar deze planning moest worden bijgesteld. Uiteindelijk kon de tunnel kort na 13.40 uur weer helemaal worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (29-8-2020 om 19:14)
@ wanprestatie = ontslag op staande voet U had vast een een veel betere, mooiere en grotere tunnel in us eentje gegraven toch?
wanprestatie = ontslag op staande voet (29-8-2020 om 14:24)
tja, eigen schuld, iedereen gratis door de tunnel dan als ze hun zaakjes niet op orde hebben. de zeeuwen betalen genoeg voor die zakkenvullerij.
Cookie-instellingen beheren