Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Fietsster geschept bij rotonde Vlissingen

Toegevoegd: 29-08-2020, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een fietsster is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt toen ze in Vlissingen werd aangereden door de bestuurder van een personenauto.


Het ongeluk vond kort voor 17.00 uur plaats op één van de oversteekplaatsen bij de rotonde op de kruising Bachlaan - Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. De automobilst had hier vermoedelijk verzuimd voorrang te verlenen aan de fietsster.

Voor het slachtoffer werd een ambulanceteam opgeroepen. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De aanwezige politieagenten hebben de vrouw weggebracht. Na het afleggen van een verklaring mocht de automobilist zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (31-8-2020 om 12:25)
Voorrang hebben of voorrang nemen , niet slim om dit als fietser te doen. je hebt wel je recht .......... ik heb soortgelijk iets gehad als automobilist , fietser reeds op achter mijn A stijl en was dus bij het aan komen rijden onzichtbaar. praat niets goed , maar daarom bestaat het woord ongeluk ook.
Ja-Ja (30-8-2020 om 07:12)
Haaientanden op de weg ,Voorrangsbord B6 Waar ben je dan mee bezig ?als je als automobilist deze gegevens niet ziet, of er lak aan heb? Nu loopt het voor de zwakkere verkeersdeelneemster goed af ,maar de volgende keer?
Cookie-instellingen beheren