Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist meisje (11) in goede gezondheid gevonden

Toegevoegd: 29-08-2020, 22.12 uur
Vermist meisje (11) in goede gezondheid gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het 11-jarige meisje dat sinds vrijdag werd vermist vanuit Brabant en waarnaar ook in Zeeland werd gezocht, is terecht. Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt.


Eerder vandaag deed de politie een oproep om naar het meisje uit te kijken.  Ze werd  sinds vrijdag 19.30 uur vermist vanaf het Wagnerplein in Tilburg. De politie verspreidde ook in Zeeland haar signalement omdat ze mogelijk in Goes of omgeving zou verblijven. Omroep Brabant meldde dat de politie ervanuit ging dat het meisje zelf was weggelopen maar dat men zich wel zorgen maakte.

Zaterdagavond om 21.55 uur kwam het bericht dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen en dat naar haar uitkijken niet meer nodig was. Waar het meisje is aangetroffen, is niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (31-8-2020 om 06:54)
Waar het meisje is aangetroffen is niet bekend gemaakt wat vreemd dat het niet is aan gegeven
Cookie-instellingen beheren