Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto tegen boom, bestuurder vermoedelijk dronken

Toegevoegd: 30-08-2020, 08.41 uur
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij Burgh-Haamstede is vannacht een automobilist tegen een boom gereden die vermoedelijk onder invloed achter het stuur zat.


Nadat het ongeval was gemeld, gingen politieagenten ter plekke. Die constateerden dat de bestuurder van de gecrashte personenauto vermoedelijk te veel alcohol op had. Daarom werd de persoon meegenomen naar het bureau om daar een ademanalysetest te doen. De uitslag van de test is nog niet bekend.

Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto opgehaald. Voor zover bekend raakte er bij het ongeval niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (31-8-2020 om 07:06)
Wat lees je het toch veel dat er ongelukken gebeuren door te veel drank, en op die manier je spaarpot weer moet leeg maken want de verzekering zal zo iets niet vergoeden en een berg ellende met zich mee brengt.
een inwoner (30-8-2020 om 21:10)
Alles en Alles laten betalen .
Ton (30-8-2020 om 16:44)
Hoop dat het goed gaat met de boom, bestuurder en zijn auto zijn hier ondergeschikt. Eigen schuld, hopelijk heeft ie een dikke bult.