Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger (20) heeft gestolen fiets in zijn bezit

Toegevoegd: 30-08-2020, 10.14 uur
Middelburger (20) heeft gestolen fiets in zijn bezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van heling. Hij was in het bezit van een gestolen fiets.


Rond 04.15 uur zagen agenten twee jongens over de Walstraat rijden op een fiets zonder verlichting. De agenten hebben het tweetal staande gehouden en tijdens het gesprek zagen de agenten dat het slot van de fiets afgezaagd was. De Middelburger bleek tevens ook niet over een sleutel van het slot te beschikken. Na controle van het framenummer bleek dat de fiets in december van 2019 gestolen was op de Vlasmarkt.

De politie heeft de 20-jarige Middelburger aangehouden op verdenking van heling en de fiets in beslag genomen.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sirituele Heling (4-9-2020 om 11:06)
@ frankie, maar er staat toch niet dat de dader een van deze dingen deed ? of zelfs maar van plan was ? Of had hij bekent dat hij die fiets met duidelijk kapot slot gekocht had van een ander ? Dacht hij soms om 4 uur snachts deze fiets op straat te verkopen ? Waar komt het idee vandaan dat er geld is betaald of gevraagd voor deze fiets ? Zijn daar bewijzen voor ? Fietsendiefstal staat niet gelijk aan heling anders noemden ze het wel het zelfde. Niet iedereen die zonder weten op een fiets rijd die ooit gestolen is, het zullen er in NL tienduizenden zijn, is gelijk een heler. In NL hebben we altijd nog zoiets als bewijslast.
Franky (1-9-2020 om 10:49)
Heling is het afnemen, verkopen of verhandelen van hetgeen iemand anders door een misdrijf verkregen heeft. Maar idd goed dat men daar op controleert, niet elke agent zou dit doen.
Wim (31-8-2020 om 07:00)
De alerte politie die zoiets toch weer oplost en de gestolen fiets terug brengt bij de eigenaar die in december vorig jaar al gestolen is
Johanna (30-8-2020 om 18:17)
Toevaldtreffer kan ook wel eens. Mag wel eens meezitten voor de politie. Blij mee.
Spirituele Heling (30-8-2020 om 15:11)
"Heling" is toch gestolen waar proberen te verkopen ?
bram goeree (30-8-2020 om 14:19)
en wat denk je van het bellen op de fiets wat weer hand over hand toe neemt
Cookie-instellingen beheren