Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw wateroverlast brandgang Colijnsplaat

Toegevoegd: 30-08-2020, 13.36 uur
De brandweer in Colijnsplaat.
De brandweer in Colijnsplaat.
© Foto: Brandweer Colijnsplaat-Kortgene
Door: Tim Koster

COLIJNSPLAAT - De brandweer is zondagmorgen opnieuw ingezet voor de melding van wateroverlast in een brandgang in Colijnsplaat. Zaterdagavond kwam de brandweer ook al ter plaatse voor exact hetzelfde probleem.


Zaterdagavond werd de brandweer van post Colijnsplaat rond 21:00 uur ter plaatse gevraagd in de Meidoornstraat voor de melding van wateroverlast. Ter plaatse bleek dat als gevolg van hevige neerslag een brandgang blank was komen te staan. Zondag rond 10.35 uur werd de brandweer, wederom na de nodige neerslag, opnieuw opgeroepen voor een ondergelopen brandgang aan de Meidoornstraat.

De brandweer heeft het water weer weggepompt en de eigenaren van de woningen in kennis gesteld om een oplossing te vinden voor het probleem met de afvoer van het water.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
capelle (31-8-2020 om 07:58)
misschien last van patat vet?
Kikkerlandje (30-8-2020 om 15:04)
Zie het als een luxe omdat de rest van NL met de droogte kampt