Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vissers beboet bij Brouwerssluis in Scharendijke

Toegevoegd: 31-08-2020, 16.06 uur
Vissers beboet bij Brouwerssluis in Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Politieagenten in opleiding hebben vanochtend bij Scharendijke vier personen beboet voor het vissen bij de Brouwerssluis in Scharendijke.


De Brouwerssluis is de verbinding tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee onder de Brouwersdam door. Vanwege gevaarlijke stromingen mag het gebied in de directe omgeving van de sluis niet zomaar worden betreden. Vissen is dus ook niet toegestaan.

Tegen vier aanwezige personen werd proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie gaat bepalen hoe hoog het boetebedrag wordt. Bij herhaling kan het boetebedrag worden verhoogd, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (1-9-2020 om 06:46)
Geef ook maar gelijk een boete voor het verspillen van de tijd van deze agenten tjongejonge jonge, beetje gaan vissen en dan betrapt worden; onnodig!
Cookie-instellingen beheren