Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod na rit onder invloed drugs

Toegevoegd: 01-09-2020, 01.27 uur
Rijverbod na rit onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Politieagenten hebben maandag bij Kruiningen een weggebruiker betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Dat gebeurde nadat ze hem een verkeersovertreding hadden zien maken.


Toen de bestuurder over de Oude Rijksweg (N289) reed zagen de agenten hem ter hoogte van bedrijventerrein De Smokkelhoek in Kapelle bumperkleven. Ze besloten de bestuurder aan te spreken en hij werd bij de Zanddijk in Kruiningen aan de kant gezet. Toen rees het vermoeden dat de persoon onder invloed was van verdovende middelen verkeerde.

De agenten namen een speekseltest af en deze scoorde was positief op THC. Hierop is de bestuurder overgebracht naar het politiebureau in Goes. Daar heeft een arts bloed afgenomen zodat definitief kan worden vastgesteld hoeveel de persoon precies had gebruikt. De bloedproef zal onderzocht worden door een laborant van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

 

De bestuurder kreef voor nu een rijverbod van 24 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GeenBabyBoomer (1-9-2020 om 12:00)
@Jaap @Michelle Kunnen jullie überhaupt lezen? Heeft meneer ooit iets gezegd over zelf roken? Heeft meneer een uitspraak gedaan over wat hij er van vond? NEEEE Enigste wat meneer heeft gezegd is dat de gemiddelde reaguurder een achterlijke toetsenbordstrijder is die wilt zien dat mensen die overtredingen begaan meedogenloos gestraft moeten worden. Natuurlijk moet de persoon in kwestie gestraft worden en dat gaat ook gewoon gebeuren want wij zijn in Nederland, een Rechtsstaat. Eerst lezen en dan reageren. Wat doe je uberhaupt op een website als deze als je niet eens de moeite doet om het te lezen, en dan ook nog geagiteerd gaan reageren????
Michelle (1-9-2020 om 11:26)
@Peter, zo te lezen hoor jij zelf ook bij de club van joint gebruikers!
Jaap (1-9-2020 om 10:04)
Peter@: gezien je eeuwige hersenloze reacties op politie, handhaving, straffen enz. kan je beter verhuizen naar een bananenrepubliek waar anarchie heerst, ook zou een heropvoeding op zijn plaats zijn voor figuren met denkbeelden zoals jij.
Peter (1-9-2020 om 06:41)
Ah een rijverbod van 24 uur.... Dat is volgens vele die hier reageren veelte laag en zien liever dat deze persoon , zonder tussenkomst van een rechter of process of mogelijkheid om zichzelf te verdedigen, 10 jaar gevangenisstraf krijgt met dwangverpleging en een werkstraf erachteraan met een extreem hoge boete en dat de auto vernietigd wordt en het rijbewijs nietig wordt verklaard en dat de persoon in kwestie nooit meer een rijbewijs kan halen en een wegverbod krijgt zelfs om te fietsen of een kinderwagen te duwen. En dat allemaal voor het roken van een jointje.....
Cookie-instellingen beheren