Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist onder invloed en zonder rijbewijs vlucht weg

Toegevoegd: 01-09-2020, 11.29 uur
De politie trof bij de man ook contant geld en drugs aan.
De politie trof bij de man ook contant geld en drugs aan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Na een achtervolging door Oost-Souburg heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist aangehouden die zonder rijbewijs onder invloed van drugs reed. Hij had ook drugs voor handen.


Surveillerende agenten zagen de automobilist met een te hoge snelheid door de bebouwde kom rijden. Ze beslopten hem te controleren en gaven de bestuurder een stopteken. Dit werd genegeerd en de automobilist ging juist harder rijden. Hij probeerde er vandoor te gaan maar reed zich uiteindelijk klem.

De automobilist gaf zich niet zomaar gewonnen en besloot te voet verder te gaan. Eén van de aanwezige politieagenten bleek een betere conditie te hebben dan de verdachte en zodoende kon deze alsnog worden aangehouden. Tijdens zijn vlucht had de man enkele zakjes weggegooid. Deze bleken verdovende middelen te bevatten.

De automobilist bleek onder invloed van zowel THC als cocaïne te hebben gereden. Ook bleek dat hij geen geldig rijbewijs had en daarvoor al twee keer eerder was betrapt. Hij reed nu dus voor de derde keer zonder rijbewijs. Hij werd ook bekeurd voor het negeren van een stopteken. Verder wordt hij verdacht van de handel in verdovende middelen. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen. Zijn voertuig werd meegenomen om nader te worden onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren