Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man zonder rijbewijs heeft cash en drugs bij zich

Toegevoegd: 01-09-2020, 12.11 uur
Man zonder rijbewijs heeft cash en drugs bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een man die maandag bij Kapelle aan de kant werd gezet omdat hij bellend achter het stuur zat, had drugs op zak. Ook bleek hij te rijden zonder rijbewijs en had hij een fors contant geldbedrag bij zich.


Een motoragent hield de 39-jarige man uit Oosterhout staande omdat hij had gezien dat de Brabander bellend achter het stuur zat. Dat gebeurde op de Dijkwelseweg in Kapelle. Al snel bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Omdat de verdachte antecedenten op het gebied van drugs had, werd zijn auto verder gecontroleerd.

In het voertuig van de man lag zo´n 380 gram amfetamine, een flesje met daarin mogelijk GHB en ruim 2.100 euro aan contant geld. Ook werd een cryptotelefoon gevonden. Met zo'n telefoon worden doorgaans versleutelde berichten verstuurd. Vaak kan er niet mee gebeld of ge-sms't worden om zo aftappen te voorkomen.

De auto werd in beslag genomen en de man is aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (1-9-2020 om 17:20)
Agenten ga zoo verder .Chapeau
Karl (1-9-2020 om 12:47)
Weer eentje minder, goed bezig!