Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Dronken bestuurder staat met lekke banden in Goes

Toegevoegd: 03-09-2020, 13.41 uur
Dronken bestuurder staat met lekke banden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES -  Woensdagavond omstreeks 20.00 uur meldden getuigen dat er een auto met twee lekke banden in de Van De Spiegelstraat in Goes stond. De bestuurder zat nog in de auto.


Agenten namen een kijkje en troffen in de auto een 67-jarige man uit Kloetinge aan. De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Omdat de auto niet meer kon rijden is een takelbedrijf ingeschakeld om het voertuig weg te slepen.

De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Uit deze test bleek dat hij bijna zes keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. De man blies 1170 ug/l. Door de agenten wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod. Tot donderdagmiddag 12.00 uur mag hij in/op geen enkel voertuig als bestuurder optreden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (4-9-2020 om 07:44)
rijverbod van 12 uur? waarom? zijn rijbewijs is toch al ingenomen...
Peter (3-9-2020 om 23:28)
Nou Ko, dat is niet hoe het werkt in Nederland, oog om oog tand om tand is al een tijdje uit de mode bij de Nederlandse rechtbank.
Ko Tazelaar (3-9-2020 om 18:05)
6X teveel gedronken ,6Xde hoogste straf
Cookie-instellingen beheren