Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 96 km

Inval in woning Oostburg, bewoner aangehouden

Toegevoegd: 03-09-2020, 13.57 uur
Inval in woning Oostburg, bewoner aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie is vanmorgen in Oostburg een woning binnengevallen omdat er mogelijk een vuurwapen in het pand aanwezig zou zijn. De bewoner is aangehouden.


Naar aanleiding van een lopend onderzoek vielen het Flexteam, de ondersteuningsgroep en agenten van politieteam Zeeuws-Vlaanderen woensdagochtend vroeg de woning binnen aan de Grote Beer. Bij de huiszoeking, die om 06.00 uur begon, werden munitie, een (nep)vuurwapen, een kleine hoeveelheid soft- en harddrugs, een gestolen frame van een brommer en een vals biljet van vijftig euro aangetroffen.

De bewoner van de woning is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt gehoord over de feiten die hem ten laste zijn gelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren