Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor schietpartij Keurhove Middelburg

Toegevoegd: 03-09-2020, 19.34 uur
De politie bij het incident eerder dit jaar in Middelburg.
De politie bij het incident eerder dit jaar in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor een poging om twee mannen die hem eerder die avond mishandelden zwaar lichamelijk letsel toe te brengen, heeft de rechtbank in Middelburg donderdag de 30-jarige G. B. uit Middelburg een gevangenisstraf van twaalf maanden opgelegd. Tegen hem was voor poging doodslag en een celstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist.


Op 24 april van dit jaar was B. uitgenodigd voor een barbecue bij bekenden. Er werd flink gedronken en toen één van zijn mede genodigden een uiterst seksistische opmerking maakte over de ex van D., ontstond een vechtpartij.

B. werd de deur uitgewerkt en toog huiswaarts. Bij een vriend haalde hij een vuurwapen en ging er later mee terug naar het barbecueadres. B. loste een schot en vernielde daarmee een ruit van een auto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren