Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Twee jongens (10) mishandeld Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 03-09-2020, 20.13 uur
Twee jongens (10) mishandeld Meiveld Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van twee 10-jarige jongens op het Meiveld in Middelburg.


De vriendjes waren afgelopen dinsdag rond 16.30 uur aan het voetpallen op het Johan Cruijfcourt, gelegen in het Meiveld. Door een groep van ongeveer 12 jongens in de leeftijd van circa 12 tot 14 jaar werd zij herhaaldelijk uitgescholden.  Door zes van hen werd één van de ventjes naar de grond gewerkt, geslagen en geschopt.  Zijn vriendje heeft geprobeerd het slachtoffertje te helpen, maar werd zelf ook mishandeld.

De politie laat weten dat er inmiddels in het bijzijn van zijn moeder een aangifte is opgenomen en dat de zaak in onderzoek is. Daarnaast doet men een oproep aan mensen die getuige zijn geweest wat er zich op het Meiveld heeft afgespeeld zich te melden. Volgens het slachtoffertje waren er meerdere mensen aan het sporten en enkele passanten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (3-9-2020 om 22:54)
Heeft u hier nog woorden voor, ik maar heel weinig. Wat een stelletje lafaards met 12 man op 2 jongens die aan het voetballen zijn.
Kees (3-9-2020 om 22:23)
Goh das nou vreemd dat de politie nu ineens wel tijd heeft nadat de moeder het in de media kenbaar had gemaakt dat ze pas over twee weken aangifte kon doen. De wijkagent heeft het vast te druk met dienstbaar rondjes rijden in het buitengebied. Ze staan overal te controleren op snelheid en met 8 man bij een rollerbanken uit hun neus te eten voor een paar brommertjes en met als hangplek aanhangwagentjes controleren bij de vuilstort, en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Zeeland heeft geen tekort aan agenten of boa’s. De prioriteit ligt op de verkeerde plaats!!!
S (3-9-2020 om 21:30)
En niemand die ingrijpt?
Cookie-instellingen beheren