Weerbericht:
In het westen en noorden enkele buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongens (10) mishandeld Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 03-09-2020, 20.13 uur
Twee jongens (10) mishandeld Meiveld Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van twee 10-jarige jongens op het Meiveld in Middelburg.


De vriendjes waren afgelopen dinsdag rond 16.30 uur aan het voetpallen op het Johan Cruijfcourt, gelegen in het Meiveld. Door een groep van ongeveer 12 jongens in de leeftijd van circa 12 tot 14 jaar werd zij herhaaldelijk uitgescholden.  Door zes van hen werd één van de ventjes naar de grond gewerkt, geslagen en geschopt.  Zijn vriendje heeft geprobeerd het slachtoffertje te helpen, maar werd zelf ook mishandeld.

De politie laat weten dat er inmiddels in het bijzijn van zijn moeder een aangifte is opgenomen en dat de zaak in onderzoek is. Daarnaast doet men een oproep aan mensen die getuige zijn geweest wat er zich op het Meiveld heeft afgespeeld zich te melden. Volgens het slachtoffertje waren er meerdere mensen aan het sporten en enkele passanten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-9-2020 om 07:47)
Wat een stelletje rot lui om zo iets uit te halen ik hoop en wens dat zij ook zo iets worde behandelt maar dan nog een beetje harder.
Peter (5-9-2020 om 07:32)
Zo te zien hebben alle getuigen zich al gemeld in de reacties, nu de rechters en strafpleiters nog en dan staan alle beste stuurlui weer op hvz.
Ikke (5-9-2020 om 01:11)
Weer ontzettend benieuwd naar het signalement.
Opper betweter. (4-9-2020 om 12:27)
Aan de reacties te zien weer veel betweters.
6 asofamilies (4-9-2020 om 10:01)
Dan is er toch ook wel wat mis met het zelfrespect van de daders. Beter dat ze daar thuis eens binnen gaan kijken. DE ouders een heropvoedingscurses verplichten enz zo. kijjken of ze toch mentaal wel in staat zijn om voor kinderen te zorgen.
Robert (4-9-2020 om 08:54)
Goed dat dit opgepakt wordt. Alleen is dat omdat het in Middelburg is? Bij ons in het kleine dorpje gebeuren dit soort dingen veel vaker en de slachtoffers durven nieteens meer buiten te spelen, aangifte wordt niet opgenomen vanwege de leeftijd van de daders... Waarom met twee maten meten politie Walcheren?