Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd

Toegevoegd: 04-09-2020, 09.46 uur
55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In drie uur tijd hebben politieagenten in opleiding gisteren in Goes maar liefst 55 bekeuringen uitgedeeld. De agenten controleerden het verkeer in de aanloop naar hun examen.


De meeste uitgedeelde boetes waren voor het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat tijdens het rijden: 38 in totaal. Verder werden 12 bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel. Ook bleek lading niet (deugdelijk) bevestigd te zijn en had een voertuig te gladde banden.

Eén persoon kon geen rijbewijs tonen en één van de gecontroleerde personen bleek niet eens een rijbewijs te hebben. Verder werd ook nog iemand beboet voor het dumpen van afval op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (4-9-2020 om 10:39)
in 3 uur ! dat is dan blijkbaar heel hard nodig. bellen begrijp ik nog, maar veel zijn aan het whatsappen en dan zie je dus niks, kan daar geen hogere boete op gezet worden? al die slingerende automobilisten tegenwoordig. zo leuk dat je maar 100 mag. dan vervelen ze zich
camiel (4-9-2020 om 10:22)
Prima werk. Nu nog controle op mobieltjes op de fiets etc. Gezien het aantal dat ik iedere dag bezig zie, kan daar nog veel gehaald worden. De schoolroute's zijn een goede plek, ook het jaagpad. Controle op rood licht negeren kan ook bij Keersluisbrug en Schroebrug in Middelburg. Vooral bij auto's is dat een gewilde plek om de regels te negeren.
Peter (4-9-2020 om 10:16)
Wat een heldendaden allemaal weer, en ondertussen slachten drugscriminelen en ander zwaar tuig elkaar helemaal af en nemen ze daar soms onschuldigen in mee. Maar owee als je je rijbewijs thuis hebt laten liggen, oei oei! Doet de politie enke maar automobilisten controleren ofzo?
Thomas (4-9-2020 om 10:15)
Agent in opleiding? Dus eigenlijk nog niet bevoegd om bekeuringen uit te schrijven of strafbare feiten met zekerheid te herkennen en of vast te leggen..
Trosklappers (4-9-2020 om 10:04)
Wat schattig, maar volgende keer mogen ze ook elders hun examentraining gaan doen.
Cookie-instellingen beheren