Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd

Toegevoegd: 04-09-2020, 09.46 uur
55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In drie uur tijd hebben politieagenten in opleiding gisteren in Goes maar liefst 55 bekeuringen uitgedeeld. De agenten controleerden het verkeer in de aanloop naar hun examen.


De meeste uitgedeelde boetes waren voor het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat tijdens het rijden: 38 in totaal. Verder werden 12 bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel. Ook bleek lading niet (deugdelijk) bevestigd te zijn en had een voertuig te gladde banden.

Eén persoon kon geen rijbewijs tonen en één van de gecontroleerde personen bleek niet eens een rijbewijs te hebben. Verder werd ook nog iemand beboet voor het dumpen van afval op straat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (8-9-2020 om 10:58)
afgelopen zaterdag vanaf roosendaal tot goes vrouw telefoneerend op de snel weg en veel asociale rijders die minimaal 130 km reden meer controle voor deze hufters
BdB (6-9-2020 om 19:42)
Goed dat er controles zijn. Puntjes ter verbetering: - hou onderling afstand, ik snap best dat je collega's een bepaalde aantrekkingskracht hebben. - draag een mondkapje als je een automobilist benaderd voor een blaastest...de automobilist draagt een gordel dus deze is niet in staat om afstand te houden, tevens kent de automobilist vaak meneer/mevrouw agent niet ...dus hou afstand of draag een mondkapje. - het verwisselen van de mondstukken van het ademanalyse apparaat was ook niet zo erg hygiënisch...
Jaap2 (5-9-2020 om 15:27)
Had dat op de bruiloft van grappenhaus gedaan
Peter (5-9-2020 om 14:08)
Nou AntiGSM, je was er niet bij dus houd dat wijzende vingertje maar in je broekzak en dat belerende toontje mag ook wel wat minder, ook nog even “de jeugd” over een kam scheren.... Alsof alle jongeren vd hele wereld bij de macdonalds in Goes komen. Achteraf ouwehoeren is natuurlijk super makkeijk, waarom ga je niet even langs het politiebureau met een bosje bloemen? Even je complimenten daar uitspreken voor deze vaderland reddende actie, of blijf je liever lui achter de PC alles en iedereen, achteraf, belerend toespreken op hvz?
AntiGSM (5-9-2020 om 11:43)
Supergoed dit van de Politie! Duidelijk vinden een hoop mensen het hier flauw e.d. Ik dus niet, bellen/ appen achter het stuur is levensgevaarlijk en zou eigenlijk een rijbewijs invordering moeten worden maar helaas is dat nog niet zo. Afval op straat erger ik mij ook enorm aan, de jeugd demonsteerd voor milieu maar dumpt vervolgens alles van McDonalds overal op straat, zelfs de vuilnisbakken op het terrein bij McDonalds gebruiken ze niet! Gewoon flink bekeuren dan leren ze het misschien af. En als deze nieuwe agenten toch al zo goed bezig zijn ook nog even iedereen bekeuren die geen richting aangeeft want daar wordt helaas niet voor bekeurd en is levensgevaarlijk. Zie het verhaal van de verongelukte motorrijder in de PZC (5-9-2020).
Remco (5-9-2020 om 09:14)
@Konijn , lezen is best moeilijk. Er staat tijdens een verkeerscontrole. Jij bent zo een janker die alles op een hoop gooit. En wat de actie betreft , kan mij niet vaak genoeg gebeuren het is blijkbaar nodig want als je er zoveel in deze korte tijd kan betrappen dan ligt de werkelijkheid een factor hoger.