Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

7 Kilometer file vanwege ongeluk Vlaketunnel

Toegevoegd: 04-09-2020, 11.59 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een verkeersongeval in de Vlaketunnel (A58) bij Hansweert heeft vanochtend voor een file van ongeveer 7 kilometer gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur in de zuidbuis op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Omdat werd gemeld dat er sprake was van letsel werd er ook een ambulanceteam opgeroepen maar of er daadwerkelijk iemand gewond raakte, is nog niet duidelijk.

Vanwege het ongeval moest de linkerrijstrook worden afgesloten. Dit zorgde voor een file die begon tussen Goes en Kapelle. Volgens de ANWB stond er 7 kilometer file en bedroeg de extra reistijd 20 minuten. Verkeer probeerde om te rijden via de Oude Rijksweg maar hier werd het al snel druk met eveneens extra reistijd als gevolg.

Rond 11.50 uur kon de Vlaketunnel weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cyn (4-9-2020 om 12:28)
Laat me raden... weer een Duitser die met 100 km/u aangereden komt, zich bedenkt dat hij een tunnel inrijdt en dan keihard op de rem gaat naar 70-80??? Menig Nederlander houdt daar geen rekening mee en zit er vol bovenop.
Cookie-instellingen beheren