Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

7 Kilometer file vanwege ongeluk Vlaketunnel

Toegevoegd: 04-09-2020, 11.59 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een verkeersongeval in de Vlaketunnel (A58) bij Hansweert heeft vanochtend voor een file van ongeveer 7 kilometer gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur in de zuidbuis op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Omdat werd gemeld dat er sprake was van letsel werd er ook een ambulanceteam opgeroepen maar of er daadwerkelijk iemand gewond raakte, is nog niet duidelijk.

Vanwege het ongeval moest de linkerrijstrook worden afgesloten. Dit zorgde voor een file die begon tussen Goes en Kapelle. Volgens de ANWB stond er 7 kilometer file en bedroeg de extra reistijd 20 minuten. Verkeer probeerde om te rijden via de Oude Rijksweg maar hier werd het al snel druk met eveneens extra reistijd als gevolg.

Rond 11.50 uur kon de Vlaketunnel weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (5-9-2020 om 12:14)
voor de ingang borden plaatsen met 100 !!!!! probleem dan grotendeels opgelost !!!!
Peter (5-9-2020 om 07:36)
Menig Nederlander rekent helemaal nergens op
Jay (4-9-2020 om 20:08)
@Cyn, Helaas is het in Duitsland nog altijd zo dat de maximum snelheid in veel tunnels 70 of 80 is. Hierdoor hebben deze mensen de gewoonte te remmen ja. En dat de Nederlander er achter er dus duidelijk te kort op zou zitten en niet kan anticiperen op wat er voor hem gebeurd is dan helaas het vervelende gevolg.... Het blijft jammerlijk hoe lastig een anticiperende rijstijl voor de Nederlanders is....
Jacob (4-9-2020 om 18:39)
@cyn,Waarom een Duitser die rijden meestal beschavder dan Hollanders. En de info op de radio waas weerperfect. Omroep Zeeland hoorde je niet en dat is dan een Reegio Zender. Ook vorige week Zaterdag met de Wst afsluiting niet aanwezig.
Jacob (4-9-2020 om 18:38)
@cyn,Waarom een Duitser die rijden meestal beschavder dan Hollanders. En de info op de radio waas weerperfect. Omroep Zeeland hoorde je niet en dat is dan een Reegio Zender. Ook vorige week Zaterdag met de Wst afsluiting niet aanwezig.
Pieter (4-9-2020 om 17:12)
@Cyn: nee want die Nederlander zit met zijn telefoon te spelen en houdt zoals gebruikelijk geen afstand ...... gemakkelijk oordelen......laat iedereen zich eerst eens aan de verkeersregels houden dan gebeuren dit soort ongelukken niet !