Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Minderjarige overvalt tankstation Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2020, 09.01 uur - Update: 05-09-2020, 09.56 uur
Foto 2 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JO JO (9-9-2020 om 10:23)
Raar he dat er zoveel agressie is en dan juist onder jongeren, en het maakt niet uit of ze nu blank zijn of een kleur hebben, ze doen het allemaal. En maar wijzen naar die ander, daar kan alleen maar agressie van komen. Wij als volwassenen moeten het voorbeeld geven, kinderen ( want dat zijn ze uiteindelijk ) vinden het zó belangrijk om erbij te horen " anders tellen ze niet meer mee. Laten wij als volwassen mensen eens het voorbeeld zijn hoe het NIET moet dan hebben we misschien nog kans dat de wereld een beetje beter wordt. Stoppen met vinger wijzen naar wie dan ook, vergeet niet één vinger naar de ander wijzend is drie naar jezelf (pas gelezen, nog waar ook ). Dus ouderen/ volwassenen laten wij ons richten op deze jongelui.
jim (6-9-2020 om 15:16)
trouwens @cijfer liegen niet, ik kon op mijn telefoon zo snel niet opmaken wat voor een tabel jij doorstuurde. ik zit nu op de laptop , ik weet niet of je zelf wel gekeken hebt naar de getallen maar dat ziet er niet best uit voor onze roomblanke autochtone bevolkings groep. als ik de nederlandse totalen opvraag krijg ik het totaal 78420 verdachten, doe ik dit voor de migranten krijg ik 85510 totaal en nu komt het mooie als ik die kleurlingen er uit fillter daar waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt bij personen die graag kleurtjes toewijzen aan dit soort zaken komt daar totaal 54120 uit. over de hele linie doen deze groep het beter dan dan de autochtone nederlander! gelukkig kan ik zelf wel relativeren en hou ik vertrouwen.
jim (6-9-2020 om 14:03)
de link kon niet meer in het vorige bericht bij deze de de bron pieter https://www.cbs.nl/nl-nl/dossier/dossier-asiel-migratie-en-integratie/hoe-verschillen-veiligheid-en-criminaliteit-naar-migratieachtergrond-
jim (6-9-2020 om 14:02)
pieter en cijfers, mijn bron js hetzelfde cbs waar p naar verwijst. Hierin kan je ook statistieken vinden van westerse en niet westerse migranten hiermee kom je op een 2 procent verschil in criminaliteit. slachtoffers daarentegen vallen wel 10 procent vaker in deze hoek. Moraal van het verhaal ook deze buitenlanders doen graag iets aan het verhinderen van criminaliteit. mooi extraatje in de cijfers het aantal immigranten gaat naar boven maar de misdaad daalt ten opzichte van de jaren 80 toen er nog heel weinig immigranten rondliepen. Toen was iedereen nog content met het schelden op arme mensen omdat die de meeste criminaliteit veroorzaken dit is nog niet veranderd maar zodra er een kleurtje opzit generaliseert het zo lekker makkelijk.
P (5-9-2020 om 19:26)
Ondertussen sterft je moeder onder bezuinigingen of gemakzucht in een verzorg tehuis waar je heel je leven je aan blauw hebt betaalt en dat onder het gezag van een witte heerser. Uiteraard zijn deze kleine criminelen getint maar beinvloed dit onze samenleving zoveel? Niet echt, de gruwelheden die zich profileren door politieke structuur kent geen grenzen. Als een licht getint fietsendiefje je wereldje zo beinvloed dan is je geest en wereld enorm klein.
Cijfers liegen niet (5-9-2020 om 19:07)
Tuurlijk Jim, en toen werd je wakker!. Hoezo marginaal? Bekijk zelf de CBS-cijfers eens: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/81947NED/table?fromstatweb . Nu jij weer.
Cookie-instellingen beheren