Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 68 km

Minderjarige overvalt tankstation Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2020, 09.01 uur - Update: 05-09-2020, 09.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een minderjarige heeft zaterdagochtend in Middelburg een tankstation overvallen de politie doet onderzoek. Er is niemand gewond geraakt.


De overval vond rond 08.15 uur plaats bij tankstation Haan aan de Laan der Verenigde Naties. Volgens de politie is de dader vermoedelijk een jongen met een negroïde uiterlijk van 14 á 15 jaar oud. De overvaller was circa 1.50 meter lang, droeg een lichtgrijze broek, een donker shirt, een donker petje, en een groen tasje. Mogelijk verplaatst hij zich op een zwarte scooter.

Bij de overval is volgens de politie niemand gewond geraakt. De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Hierbij zullen volgens een woordvoerder onder meer bewakingsbeelden worden veiliggesteld. Het tankstation is vanwege de overval momenteel afgesloten. Politieagenten hebben rood-witlinten rondom het terrein gezet.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (5-9-2020 om 18:40)
Jim, vermeld graag even de bron als je van dit soort belachelijke uitspraken doet. Zo niet weet ik dat je onzin verkoopt ( wat ik eigenlijk al weet) Bedankt alvast
Mijn mening (5-9-2020 om 18:14)
@Jim, tot ze bij jou binnen staan. Als ik rond kijk dan zie ik een hoop jonge gasten met hele dure kleding en spullen welke een normale tiener gewoonweg niet kan betalen, verklaar mij dat maar eens. Ik ben het met je eens dat er ook genoeg rotte Hollanders zijn en ook die moet je knalhard aanpakken. Maar ik weet ook dat er een hoop gajes naar Nederland komt waar wij niet op zitten te wachten. Als je hier naartoe komt dan pas je je aan naar de maatstaven van dit land en dan bedoel ik puur het gedrag en omgangsvormen en respect voor anderen. Zolang ze in hun bubbel blijven veranderd er niets.
Burger (5-9-2020 om 17:43)
Nederland kan beter gaan demonstreren voor zwaardere straffen door de rechtbank ipv dat Corona fake zou zijn. Deze lui durven dit allemaal omdat ze hiervoor geen flinke straf krijgen ook al worden ze gepakt. 1 groot grappenhuis NL.
Ria (5-9-2020 om 15:57)
Leg die snotneus eens ouderwets over de knie en geef hem met een Spaans rietje, die hebben hun functie verloren dus gebruik ze dan maar zo
jim (5-9-2020 om 11:35)
Voordat heel zwarte piet minnend zeeland weer een hetze start over het marginaal hogere percentage van criminaliteit onder migranten al dan niet westers of anders. Bedenk wel dat slachtoffers van criminaliteit onder deze groepen vele malen hoger is dan bij autochtone nederlanders. Ook het gevoel van veiligheid is onder deze groepen vele malen lager dan de hogere score in delictplegers. Maw uw migranten hebben er nog veel meer baat om dit tuig aan te pakken. Noem het beestje bij de naam, een criminineel is een crimineel en geen bevolkingsgroep. mvg
Peter (5-9-2020 om 11:00)
Iedereen denkt het, niemand zegt het en ja hoor, het is weer zo.
Cookie-instellingen beheren