Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Man grist telefoon weg bij kassa supermarkt

Toegevoegd: 05-09-2020, 10.07 uur
Man grist telefoon weg bij kassa supermarkt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft gisteren in Sluiskil een 38-jarige man aangehouden die even daarvoor bij een supermarkt in Axel de telefoon van een vrouw had gestolen.


De vrouw was 's middags in een winkel aan het Szydlowskiplein in Axel haar boodschappen aan het afrekenen. Daarbij had ze even haar telefoon weggelegd. De 38-jarige zag vervolgens kans om het toestel weg te nemen. De politie startte echter een onderzoek en men kwam al snel uit bij de verdachte.

Bij de man werd ook daadwerkelijk het toestel van de vrouw aangetroffen. Hij werd aangehouden en het toestel is inmiddels terug bij het slachtoffer. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (5-9-2020 om 12:58)
Weer zo'n kansloze junk uit Terneuzen zeker, geen wonder dat de politie het zo snel heeft opgelost zijn meestal bekende ey...