Weerbericht:
Een enkele bui en vanavond nog veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeluk Stolpweg Nieuwerkerk

Toegevoegd: 05-09-2020, 15.33 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Op de Stolpweg in Nieuwerkerk is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Rond 14.10 uur kwam op de Stolpweg de bestuurder van een Yamaha-motorscooter ten val. Dat gebeurde bij een wegversmalling. Na de melding werden politieagenten en ambulancemedewerkers met spoed ter plaatse gestuurd. Vanuit Rotterdam werd de traumahelikopter Lifeliner 2 op pad gestuurd. Deze kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse.

De gewonde is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de motorscooter opgehaald. De weg was ter plekke enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vale (5-9-2020 om 20:18)
Beterschap
Leo Pouwelse (5-9-2020 om 20:06)
Omdat de scooter nog niet genoeg schade door de val heeft opgelopen leggen we hem maar op zijn kant op de wagen. Benieuwd wie de extra schade door het takelen en het op zijn kant leggen gaat betalen maar uiteindelijk is dat de premiebetaler. Dit is geen bergingsbedrijf maar een vuilophaaldienst. Ook een schademotor kun je zonder deze verder te vernielen netjes vervoeren of zouden ze een auto ook op z'n kant of op zijn dak leggen op de bergingswagen als dat toevallig zo uitkomt?