Weerbericht:
Vandaag grijs, meest droog. Donderdag bewolkt en wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Strandjeep Burgh-Haamstede twee keer ingezet

Toegevoegd: 05-09-2020, 19.43 uur
Strandjeep Burgh-Haamstede twee keer ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede is zaterdagmiddag twee keer opgeroepen om hulp te verlenen bij een medische noodsituatie.


Op het strand bij strandpaviljoen Corazon aan de Rampweg in Noordwelle had iemand rond 14.05 uur medische hulp nodig. Nadat de patiënt ter plekke was gestabiliseerd, is deze met de strandjeep naar de gereedstaande ambulance gebracht voor verder vervoer.

Het tweede incident betrof een melding van een reanimatie rond 17.05 uur bij de Adriaan van de Weijdeweg in Burgh-Haamstede. Voor deze melding werden ook twee ambulanceteams en een traumateam gealarmeerd. De opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen kon rond 17.35 uur omkeren. De helikopter vloog toen bijna de provincie binnen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750