Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterrijder opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 06-09-2020, 08.43 uur
Dronken scooterrijder opgepakt na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 34-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden na een achtervolging door het centrum van Yerseke. Hij reed onder invloed van alcohol.


Agenten wilden de man, die op een scooter reed, omstreeks 03.45 uur onderwerpen aan een controle. Hier had hij kennelijk geen trek in want de man ging er vandoor. Hii negeerde een stopteken maar na een achtervolging door het centrum van Yerseke is het de politie uiteindelijk toch gelukt de scooterrijder staande te houden.

De man bleek onder invloed van alcohol te rijden en werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Deze lukte echter niet en dus werd het rijbewijs van de man ingenomen. Hij kreeg een proces-verbaal voor het negeren van het stopteken. De scooter bleek niet verzekerd te zijn. “Hiervoor heeft hij 21 dagen om aan te tonen dat deze wel verzekerd was, anders volgt ook hiervoor een proces-verbaal”, zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750