Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Tieners opgepakt na vondst gestolen scooter en snorfiets

Toegevoegd: 06-09-2020, 10.40 uur
Tieners opgepakt na vondst gestolen scooter en snorfiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft bij het Johannes Postkwartier in Middelburg twee jongens (16, 17) en een meisje (14) uit Middelburg aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal dan wel heling. Agenten namen een scooter en snorfiets in beslag. Deze zouden mogelijk van diefstal afkomstig zijn.


Vannacht kreeg de politie rond 3.00 uur een melding van een verdachte situatie aan de Generaal Hakewill Smithlaan. Daar zou een scooter op de grond liggen. Agenten namen een kijkje bij het voertuig en het bleek dat het om een gestolen scooter ging. In de buurt vonden ze ook nog een snorfiets die eveneens gestolen leek te zijn.

Bij een zoekslag troffen de agenten vervolgens de drie verdachten aan. Eén van de verdachten voldeed aan een eerder door een getuige doorgegeven signalement van een persoon die bij de scooter weggelopen zou zijn. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek. De scooter en snorfiets zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (6-9-2020 om 18:28)
Lang leve de jeugd van tegenwoordig! Ongelooflijk!
Mijn mening (6-9-2020 om 17:32)
Pa en ma zijn trots op jullie, misschien een beetje billenkoek en daarna even knuffelen en dan........ gewoon de volgende jatten. Ik hoop dat ze jullie spullen ook een keer jatten.
Joris (6-9-2020 om 15:08)
@john: Drie uur 's nachts? Wat is daar mis mee? In deze toegeef-alles moet kunnen-maatschappij wil je toch geen grens stellen aan hoe laat kinderen buiten mogen zijn? Door de ontplooimogelijkheden van deze vrije geesten is de maatschappij toch een prachtige gezonde samenleving om in op te groeien met mooie vooruitzichten op een schitterende toekomst in de criminaliteit. Nu zijn het brommertjes, hogerop mag je drugstransporten regelen en concurrenten met een mes bewerken.
john (6-9-2020 om 11:39)
Om 3 uur s,nachts meisje van 14 jaar ?????