Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage bij eenzijdig ongeluk in Sas van Gent

Toegevoegd: 06-09-2020, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Een automobilist heeft zondagochtend op het Bolwerk in Sas van Gent een ravage aangericht met zijn personenauto.


De man reed rond 09.15 uur met zijn Belgische Mercedes nabij de wegversmalling een verkeersbord uit de grond. Vervolgens reed hij via de bosschages in de berm een boom volledig uit de grond. Het voertuig kwam uiteindelijk tientallen meters verder tot stilstand op de stoep bij een appartementencomplex.

Volgens de politie wees een blaastest uit dat de man niet onder invloed van alcohol had gereden. Wat dan wel de oorzaak van het ongeluk is geweest, is niet duidelijk. De man is door de politie meegenomen naar het bureau. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. De gemeente Terneuzen is ingeschakeld om het beschadigde verkeersbord en de omver gereden boom op te halen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (6-9-2020 om 16:29)
Wat een *** die belg haha, was zeker helemaal spacy ofwa
Cookie-instellingen beheren