Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Flinke schade bij botsing in parkeergarage Breskens

Toegevoegd: 06-09-2020, 17.40 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een automobilist(e) is zondagmiddag met zijn/haar auto tegen een ander voertuig gebotst in een parkeergarage in Breskens. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk vond rond 15.20 uur plaats in de parkeerkelder onder appartementencomplex Port Scaldis. Het automatische waarschuwingssysteem van de betrokken Belgische BMW X1 waarschuwde de hulpdiensten. Zowel de politie als de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse maar er zou niemand gewond zijn geraakt.

Volgens de politie verloor de bestuurder van één van de auto’s de macht over het stuur. Bergingsbedrijf VaRaMo heeft de beide personenauto’s getakeld. Van de wagens waren de airbags uitgeklapt. De eerder genoemde BMW had schade aan de zijkanten. Het andere betrokken voertuig was een Renault Talisman. Deze had met name (flinke) schade aan de voorzijde.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750