Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Onkruidbranden zorgt voor buitenbrand Koudekerke

Toegevoegd: 06-09-2020, 19.49 uur
Volgens de brandweer ontstond het brandje tijdens het wegbranden van onkruid.
Volgens de brandweer ontstond het brandje tijdens het wegbranden van onkruid.
© Foto: Brandweer Koudekerke
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Het wegbranden van onkruid is zondagmiddag i n Koudekerke enigszins uit de hand gelopen. Er ontstond namelijk brand achter enkele woningen.


De brand ontstond rond 17.40 uur bij een slootkant achter de woningen aan de Boomgaard, volgens de brandweer als gevolg van het wegbranden van onkruid. De brandweer van Koudekerke werd opgeroepen om te blussen. De inzet van hoge druk was voldoende om de brand te bestrijden.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Met behulp van een warmtebeeldcamera is nog wel gecontroleerd of de brand echt helemaal uit was. Hierna konden de brandweervrijwilligers terugkeren naar de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750