Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (77) betrapt op rijden onder invloed in Goes

Toegevoegd: 07-09-2020, 16.05 uur
Man (77) betrapt op rijden onder invloed in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondagavond een 77-jarige automobilist uit Goes in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Een getuige had de man rond 19.30 uur over de parkeerplaats van de Jumbo-supermarkt aan de Van Doornestraat zien rijden. Omdat vermoedt werd dat er sprake was van alcoholgebruik werd de politie gebeld. Die controleerde de man en nam hem mee naar het politiebureau.

Van de man werd door een arts bloed afgenomen. Het bloedmonster zal worden onderzocht door een laborant van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Hierdoor zal duidelijk worden hoeveel alcohol de man precies had gebruikt. De officier van justitie zal aan de hand van de uitslag van de bloedproef een beslissing nemen over de verdere afhandeling van de zaak.

Voor nu kreeg de man een algeheel rijverbod van 24 uur. Het CBR is gevraagd een educatieve maatregel op te leggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750